Møt vår konsulent

Del

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Kristin Eggen er en livsglad trønder som trives best i en hverdag omgitt av studenter. Hun utdannet seg først som barnehagelærer før hun tok en helomvending og gikk for spesialpedagogikk og studieveiledning. Det var på NTNU Kristin fant sitt kall i livet og ble førstekonsulent. Det hele startet i administrasjonen på fakultet for helse- og sosialvitenskap, men savnet etter et ungt og livlig arbeidsmiljø gjorde at hun tok konverterte til konsulent for studentdemokratiet. Her har hun vært konsulent for Studentrådet Økonomi siden april 2018.

Her kommer fem kjappe med vår beste konsulent!

Hvilke fem ting bør vi vite om deg?

1. Positiv, liker å se på mulighetene

2. Liker struktur/ system

3. Løsningsfokusert

4. Liker å danse og høre på musikk/ gå på konserter

5. Liker å praktisere yoga

Hva er din rolle i Studentrådet ØK?
Min rolle som konsulent for studentrådet ØK er å legge tilrette for at de tillitsvalgte kan representere sine studenter på en best mulig måte. Det mest givende med jobben er at jeg er så heldig å få samarbeide med engasjerte studenter som ønsker å jobbe på vegne av sine studenter.

Hvorfor er det viktig med studentmedvirkning?
Det er viktig med studentmedvirkning for å sikre studentenes interesser og fremme studentenes synspunkter slik at de får en best mulig studiehverdag.

Ditt råd til studentene?
Stå på, dere har innflytelse på deres studiehverdag. Studentene ved NTNU har tillitsvalgte i alle råd og utvalg som er beslutningstakende. Si fra hvis dere har tanker og ideer som kan gjøre studiehverdagen deres bedre – det er dere som vet hvordan det er å være student ved NTNU.

Dilemma. Vil du helst hikke hvert femtende minutt, eller fise tre ganger om dagen på et tilfeldig tidspunkt? Jeg ville valgt å fise 3 ganger om dagen på et tilfeldig tidspunkt. Spre friske dufter:)

Se mer:

Valgresultat våren 2021

Resultatene fra valget av fakultets- og instituttillitsvalgte er klare. Fra høsten av ønsker vi følgende studenter hjertelig velkommen til Studentrådet for Økonomi: FTV IØT: Ina

ØK har allmøte!

Foto: Jonatan@nordbye.com Torsdag 8.april, kl.: 14:15 – 15:00, har Studentrådet ØK allmøte. Dette er en anledning hvor du kan være med å stemme over vedtektsaker