Vi har hatt seminar!

Del

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Denne helgen har fakultetstillitsvalgte i Studentrådet Økonomi arrangert oppstartsseminar for alle instituttillitsvalgte på ØK. Målet med seminaret var at Studentrådet skulle bli bedre kjent med hverandre og få innsikt i hva det vil si å representere studentene ved fakultetet for økonomi.

Studentrådet Økonomi består av tillitsvalgte fra tre forskjellige studiebyer og representerer derfor et bredt studentperspektiv fra både Trondheim, Gjøvik og Ålesund. Kombinasjonen av stor geografisk avstand og smittevernsrestriksjoner gjorde dermed at seminaret ble holdt digitalt. På tross av ulike lokasjoner har vi gjennom teambuildingsaktiviteter og workshop både blitt bedre kjent og rusta til å håndtere studentrelevante saker.

Seminaret har opplyst oss om blant annet kvalitetssikringssystemet og avvikssystemet til NTNU, studentpolitiske trender og psykososialt læringsmiljø. Helgen har også bydd på spennende lek og moro. De tillitsvalgte i Gjøvik har hygget seg på skitur, mens i Ålesund og Trondheim har tur, aking og grilling stått sentralt på agendaen.

Vi kommer ut av seminaret som et sterkere team og føler oss alle klare til å arbeide for en bedre studiehverdag for alle studenter ved fakultetet for økonomi.

Se mer:

Valgresultat våren 2021

Resultatene fra valget av fakultets- og instituttillitsvalgte er klare. Fra høsten av ønsker vi følgende studenter hjertelig velkommen til Studentrådet for Økonomi: FTV IØT: Ina

ØK har allmøte!

Foto: Jonatan@nordbye.com Torsdag 8.april, kl.: 14:15 – 15:00, har Studentrådet ØK allmøte. Dette er en anledning hvor du kan være med å stemme over vedtektsaker