Vil du stille som tillitsvalgt?

Studentvalget 2020 åpner snart og betyr at det er mulighet for nye kandidater som tillitsvalgte i studentpolitikken.

Som tillitsvalgt blir du en talsperson for studenter tilknyttet ditt institutt, fakultet eller hele NTNU. Det er en unik plattform hvor man får muligheten til å kjempe for studentenes velvære gjennom deltakelse i ulike styrer, utvalg og forum. Vervet er lærerikt, sosialt og byr på utallige erfaringer som er nyttig å ta med seg videre inn i arbeidslivet.

Har du en sak du brenner for eller kjenner en kandidat som ønsker å kjempe for en bedre studie-hverdag for NTNUs studenter? Da oppfordrer vi deg til å nominere kandidaten eller å melde din interesse. Skjemaer for dette finner du nedenfor.

Nominasjonsperiode: 06.10 til 16.10

Vet du om en ildsjel som hadde egnet seg som tillitsvalgt ved ditt eller andres fakultet/institutt? Da kan du fra i dag nominere kandidaten gjennom vedlagt link. Den nominerte vil motta en e-post fra valgkomiteen med en oppfordring til å stille, samt informasjon om stillingene.

Link til nominasjonsskjema: https://studentvalget.no/nominasjonsskjema/

Ønsker du selv å bli tillitsvalgt kan du allerede nå melde interesse! Da vil vi minne deg på når du kan stille, og vi vil sende deg mer informasjon om verv.

Link til interesseskjema: https://studentvalget.no/interesseskjema/

Valgperiode: 9. oktober kl. 09:00 til 29. oktober kl. 19:00 

Under valgperioden er det mulig å stemme på kandidatene som har meldt interesse. Lenke til valget vil bli lagt til på nettiden senere.

Valgresultat: 30.oktober  

Når valgresultatet er klart vil dette bli offentliggjort på studentvalgets sider.

Mer informasjon om ulike tillitsvalgtverv og om selve valget finner du her: https://studentvalget.no/