Vil du stille som tillitsvalgt?

Del

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Studentvalget 2020 åpner snart og betyr at det er mulighet for nye kandidater som tillitsvalgte i studentpolitikken.

Som tillitsvalgt blir du en talsperson for studenter tilknyttet ditt institutt, fakultet eller hele NTNU. Det er en unik plattform hvor man får muligheten til å kjempe for studentenes velvære gjennom deltakelse i ulike styrer, utvalg og forum. Vervet er lærerikt, sosialt og byr på utallige erfaringer som er nyttig å ta med seg videre inn i arbeidslivet.

Har du en sak du brenner for eller kjenner en kandidat som ønsker å kjempe for en bedre studie-hverdag for NTNUs studenter? Da oppfordrer vi deg til å nominere kandidaten eller å melde din interesse. Skjemaer for dette finner du nedenfor.

Nominasjonsperiode: 06.10 til 16.10

Vet du om en ildsjel som hadde egnet seg som tillitsvalgt ved ditt eller andres fakultet/institutt? Da kan du fra i dag nominere kandidaten gjennom vedlagt link. Den nominerte vil motta en e-post fra valgkomiteen med en oppfordring til å stille, samt informasjon om stillingene.

Link til nominasjonsskjema: https://studentvalget.no/nominasjonsskjema/

Ønsker du selv å bli tillitsvalgt kan du allerede nå melde interesse! Da vil vi minne deg på når du kan stille, og vi vil sende deg mer informasjon om verv.

Link til interesseskjema: https://studentvalget.no/interesseskjema/

Valgperiode: 9. oktober kl. 09:00 til 29. oktober kl. 19:00 

Under valgperioden er det mulig å stemme på kandidatene som har meldt interesse. Lenke til valget vil bli lagt til på nettiden senere.

Valgresultat: 30.oktober  

Når valgresultatet er klart vil dette bli offentliggjort på studentvalgets sider.

Mer informasjon om ulike tillitsvalgtverv og om selve valget finner du her: https://studentvalget.no/

Se mer:

Valgresultat våren 2021

Resultatene fra valget av fakultets- og instituttillitsvalgte er klare. Fra høsten av ønsker vi følgende studenter hjertelig velkommen til Studentrådet for Økonomi: FTV IØT: Ina

ØK har allmøte!

Foto: Jonatan@nordbye.com Torsdag 8.april, kl.: 14:15 – 15:00, har Studentrådet ØK allmøte. Dette er en anledning hvor du kan være med å stemme over vedtektsaker